Sajtóközlemények

Olvasd el sajtóközleményeinket

Házirend karantén idején

2020. 09. 03. - 10:05

A Belügyminisztérium és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által meghirdetett programozói verseny célja, hogy népszerűsítse a nyílt forráskódú technológiák használatát és a nagyközönség is megismerkedhessen az „utánpótlással

Tovább

Az ország infokommunikációs szolgáltatója

2020. 09. 03. - 10:35

Bonyolultságát és a rendszerek sokszínűségét tekintve minden bizonnyal a NISZ Zrt. működteti az ország egyik legnagyobb infokommunikációs szolgáltatási portfólióját. Nem is igazán van az informatikának olyan szakmai területe, amihez itt ne kellene érteni – mondja Nagy Róbert, a vállalat üzemeltetési vezérigazgató-helyettese.

Tovább

Rólunk írták

Olvasd el mit mondtak rólunk

Diákok fejlesztettek családi alkalmazást karanténhoz

2020. 08. 29. - 10:47

Véget ért a Belügyminisztérium és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által meghirdetett „Kódolj határok nélkül!” országos nyílt forráskódú középiskolai programozói verseny. A döntőben az otthoni napirend kialakítását segítő alkalmazást kellett fejleszteni.

Tovább

Elviselhetőbbé tehetik a diákok a koronavírus járvány időszakát

2020. 09. 03. - 09:59

Lezajlott a Belügyminisztérium és a NISZ Zrt. által meghirdetett országos, nyílt forráskódú programozó verseny első két online fordulója. Eldőlt, melyik tíz csapat jut a döntőbe. Az április 18-ra tervezett fináléban a diákoknak 24 óra alatt kell majd kidolgozniuk egy olyan informatikai megoldást, amely a járvány időszakában nyújthat hatékony segítséget.

Tovább

A programozó verseny győztese a CBT csapat

2020. 09. 03. - 10:04

A győztes csapat tagjairól a NISZ Zrt. hivatalos Youtube-csatornáján tett közzé egy videót

Tovább

Családi alkalmazást fejlesztettek a diákok

2020. 09. 03. - 10:07

Véget ért a „Kódolj határok nélkül!” országos nyílt forráskódú középiskolai programozó verseny.

Tovább

Középiskolásoknak hirdetnek programozói versenyt

2020. 09. 03. - 10:24

A szakmai versenyen a diákoknak lehetőségük nyílik, hogy megmutathassák tudásukat és gyakorlati tapasztalatot is szerezzenek. A Belügyminisztérium és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. országos középiskolai nyílt forráskódú programozó versenyt hirdet „Kódolj határok nélkül!” címmel.

Tovább